Η Επισκοπή είναι η ομάδα της… τελευταίας στιγμής!

Δραματικά το δίχως άλλο έχουν εξελιχθεί τα περισσότερα φετινά παιχνίδια της Επισκοπής στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Ρεθύμνου πραγματοποιεί μία αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ούσα εκτός επικίνδυνης ζώνης, δείχνοντας πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, όπως έδειξε και η χθεσινή νίκη επί του Ηλυσιακού.

Το εντυπωσιακό για το σύνολο του Μάρκου Στεφανίδη είναι πως παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε και δεν τα παρατάει ακόμα και όταν μοιάζει δύσκολο πως θα τα καταφέρει. Στη χθεσινή αναμέτρηση το γκολ της νίκης ήρθε από τον Χάιδο στο 91′, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα ένα γκολ του Πάτα στο 94′ είχε σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟΑΝ. Νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις είχε βρει και στο ματς με τον Περαμαϊκό, στο οποίο ο Μουτζούρης είχε σκοράρει και πάλι στο 90′!

ADVERTISING

Βέβαια η Επισκοπή έχει παράλληλα πληγωθεί με γκολ στο φινάλε, όπως έγινε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή οπού ηττήθηκε με γκολ στην τελευταία φάση, ενώ το ίδιο συνέβη στο Γάζι με αντίπαλο τον Αλμυρό, οπού και πάλι η εστία της παραβιάστηκε βαθιά μέσα στις καθυστερήσεις.

Το σίγουρο πάντως είναι πως τα παιχνίδια της Επισκοπής δεν τελειώνουν ποτέ αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει για τη λήξη!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ