Μ. Βίστης: «Οι άνθρωποι του Άρη ήταν προκλητικοί, προκαλούσαν συνεχώς την εξέδρα – Οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν» (vid)

Ο Μανώλης Βίστης στις δηλώσεις του μετά την οριστική διακοπή του Αλμυρός – Άρης Πετρούπολης, ανέφερε πως οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων ήταν προκλητικοί προς την εξέδρα.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως παρά την επιστολή στην ΚΕΔ για την διαιτησία της αναμέτρησης, φάνηκε πως οι φόβοι των ανθρώπων του Αλμυρού επιβεβαιώθηκαν, εκφράζοντας την λύπη του για όλα όσα έγιναν στο γήπεδο του Γαζίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Αρχικά, είναι πολύ λυπηρό που το παιχνίδι σήμερα δεν ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς, οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας, γιατί είμαι ακριβώς πάνω από τον πάγκο του Άρη Πετρούπολης. Δυστυχώς, το πώς ακριβώς και γενικότερα ο πάγκος του Άρη Πετρούπολης ήταν προκλητικός από την αρχή, εμείς κατευνάσαμε τα πνεύματα. Είχαμε μια διαιτησία που παρόλο που είχαμε στείλει χαρτί στην ΚΕΔ, γνωρίζαμε ότι θα ήταν εχθρική προς εμάς και ήρθε στο γήπεδο.

ADVERTISING

Φαίνεται και στα στιγμιότυπα γιατί φοβόμασταν. Οι άνθρωποι του Άρη ήταν προκλητικοί, προκαλούσαν συνεχώς την εξέδρα. Κάποια στιγμή, κάποιοι παίκτες του Άρη Πετρούπολης και ο γενικός αρχηγός από τον πάγκο άρχισαν να έχουν συνομιλία πρώτοι με την εξέδρα. Αυτό λογικό ήταν να εξαγριώσει την εξέδρα, ο γενικός τους αρχηγός έπεσε κάτω μόνος του.

Από ό,τι έμαθα, μια χαρά είναι το παιδί. Πρακτικές που πραγματικά φέρνουν το ποδόσφαιρο πίσω, πρακτικές που ο Άρης Πετρούπολης, που γνωρίζω ότι είναι μια ιστορική ομάδα και δεν συνάδει με την ιστορία αυτής της ομάδας. Από κει και πέρα, μέσω του γιατρού που ζήτησε ο διαιτητής να εξεταστεί ένας ποδοσφαιριστής από τον διαιτητή του αγώνα, δήλωσε αναφερόμενη ζάλη του ποδοσφαιριστή και ανέφερε ότι είχε χτύπημα στο κεφάλι ο ίδιος ο παίκτης. Χτύπημα στο κεφάλι δεν είχε, προφανώς κανείς δεν τον πείραξε.

Ζήτησαν ασθενοφόρο, προφανώς και αν θέλουν οι άνθρωποι να κάνουν εξετάσεις, αλλά δεν νομίζω να φανεί κάτι μεμπτό.

ADVERTISING

Από κει και πέρα, ο διαιτητής διέταξε την συνέχιση του αγώνα, κάλεσε τις δύο ομάδες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να συνεχίσουν το παιχνίδι. Ο Άλμυρος εμφανίστηκε, ο διαιτητής σφύριξε, ο Άρης απών. Και πάλι λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έγινε σήμερα».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ