Τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ διεθνών ποδοσφαιριστριών και ΕΠΟ!

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ΠΣΑΠ, διεθνών ποδοσφαιριστριών γυναικείου ποδοσφαίρου και ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση ο ΠΣΑΠ: «Εκ μέρους του Συνδέσμου παρέστη ο πρόεδρος Γιώργος Μπαντής, ο οποίος μαζί με τις αθλήτριες μετέφεραν στον κύριο Γιώργο Χατζησαρόγλου που εκπροσώπησε την Ελληνική Ομοσπονδία όλους τους προβληματισμούς τους για την αντιμετώπιση που τυγχάνει το γυναικείο ποδόσφαιρο και τη μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε ώστε οι ομάδες της Α’ Εθνικής να λάβουν την έγκριση για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων, σε σχέση με άλλα γυναικεία ομαδικά αθλήματα.

Παράλληλα του μετέφεραν ότι από τη στιγμή που δόθηκε το «πράσινο φως» από την πολιτεία δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και το συντομότερο δυνατό θα πρέπει όλες οι ομάδες να αρχίσουν τις προπονήσεις στο γήπεδο, με σκοπό μόλις παρέλθει ένα εύλογο χρονικό διάστημα να είναι έτοιμες να ξεκινήσουν και τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

ADVERTISING

Επίσης ζητήθηκε από την ΕΠΟ να υπάρξουν από την πλευρά της όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποκτήσουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες( Β’, Γ’ Εθνικής) το δικαίωμα να αρχίσουν τις ομαδικές προπονήσεις, με σκοπό το γυναικείο ποδόσφαιρο να επιστρέψει σύσσωμο στην κανονικότατα.

Ο κύριος Χατζησαρόγλου από την πλευρά του μας τόνισε πως η επιθυμία της ΕΠΟ είναι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν όλες οι κατηγορίες του γυναικείου ποδοσφαίρου και ότι καθημερινά εργάζεται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μάλιστα μας μετέφερε ότι πολύ σύντομα θα σταλεί και το σχετικό αίτημα προς τη ΓΓΑ, που θα αφορά τις ομάδες της Β’ και Γ΄ Εθνικής.

Σε ότι αφορά την Α’ Εθνική Γυναικών που έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» μας είπε πως καθημερινά προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που δημιουργούνται και σύντομα όλες οι ομάδες θα είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τις προπονήσεις, με σκοπό στις 28 Μαρτίου να είναι όλες έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Ο ΠΣΑΠ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επιστροφή στην κανονικότητα σύσσωμου του αθλητισμού καθώς θεωρεί πως έχει την δυνατότητα να είναι ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι πηγή μετάδοσης, πάντα με την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content