Ν. Κούστας: «Έγιναν πάρα πολλοί τραμπουκισμοί πάνω από τον πάγκο μας – Ήταν δεδομένο πως δεν θα βγαίναμε στον αγωνιστικό χώρο» (vid)

Για όσα έγιναν στο Γάζι, μίλησε μετά την οριστική διακοπή, ο πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης, Νίκος Κούστας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως με την επίτευξη του 2-1, ο πάγκος της ομάδας δέχθηκε μπουκάλια και επίθεση από την κερκίδα, ενώ ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κριστιάν Μενάι, δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση να παθαίνει διάσειση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Επειδή έτυχε όλο αυτό το περιστατικό να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, 10 μέτρα μακριά από τον πάγκο μας, κατά την επίτευξη του γκολ κάνοντας εμείς το 2-1, κάποιοι άνθρωποι ανέβηκαν πάνω από τον πάγκο μας.

ADVERTISING

Εκεί πέταξαν κάποια μπουκάλια. Λογομαχήσανε με αρκετούς ανθρώπους της αποστολής μας και κάποιος κλώτσησε στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή μας, Κριστιάν Μενάι. Το παιδί σοριαστήκε αμέσως κάτω, πήγε ο δικός μας γιατρός και τον αγώνα να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Για κάποια ώρα πιστεύαμε ότι θα σηκωθεί, ήταν ένα ολιγόλεπτο περιστατικό.

Κάποια στιγμή το παιδί, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μας, έκανε έμετο. Αυτό ανησύχησε και τον γιατρό του αγώνα και τον γιατρό τον δικό μας, πιθανολογώντας για μια διάσειση. Ο γιατρός, μόλις έμαθε για τον έμετο, διέταξε το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι παρα πολύ ταραγμένοι, περιμένουμε να μάθουμε τα νέα.

Πρώτη διάγνωση χωρίς να έχει γίνει εξέταση είναι διάσειση, και όλο αυτό προήλθε από κλωτσιά στο κεφάλι. Αυτό είναι ένα από τα περιστατικά, γιατί έγιναν παρα πολλοί τραμπουκισμοί πάνω από τον πάγκο μας, ακόμα και τώρα αν γυρίσετε τις κάμερες σας θα δείτε πολλά μπουκάλια γύρω από τον πάγκο.

ADVERTISING

Ήταν δεδομένο πως δεν θα βγαίναμε στον αγωνιστικό χώρο, μετά από ένα τέτοιο κλίμα δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε».

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ