Οριστική διακοπή στο Αλμυρός – Άρης Πετρούπολης – Στα δικαστήρια θα κριθεί η αναμέτρηση! (pics)

Οριστική διακοπή στο παιχνίδι του Αλμυρού με τον Άρη Πετρούπολης, μετά το γκολ που μείωσε ο Άρης Πετρούπολης. Στα δικαστήρια θα κριθεί η έκβαση της αναμέτρησης. 

Όλα έγιναν όταν ο Άρης Πετρούπολης κέρδισε πέναλτι, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων των ανθρώπων των γηπεδούχων, με τον Τσιλιγκίρη να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1.

Παίκτης του Άρη πάει να πάρει την μπάλα, με παίκτη του Αλμυρού να τον καθυστερεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση, με τον διαιτητή να βγάζει κόκκινη κάρτα στον Ενγκουέμ, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί ο λόγος που πήρε την κόκκινη κάρτα, με τους ανθρώπους του Άρη να ισχυρίζονται πως παίκτης τους που βρισκόταν στον πάγκο χτυπήθηκε από την κερκίδα, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, ενώ αναφέρουν πως και ο τεχνικός διευθυντής δέχθηκε και εκείνος χτύπημα.

ADVERTISING

Οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια, για να αποφασίσουν με το τι μέλλει γενέσθαι στο παιχνίδι.  Ο διαιτητής σφύριξε να βγουν οι δύο ομάδες από τα αποδυτήρια, με τους παίκτες του Άρη να αρνούνται να βγουν στο γήπεδο, καθώς αναφέρουν πως συμπαίκτης τους χτύπησε σοβαρά, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο στο γήπεδο.

Ο διαιτητής μίλησε με τον γιατρό, για να κρίνει την σοβαρότητα του παίκτη του Άρη Πετρούπολης και το αν συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον γιατρό να αναφέρει, πως ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων του είπε πως είχε ζάλη.

Ο προπονητής του Αλμυρού Μανώλης Σουτζής, είχε έντονη συνομιλία με τον πρόεδρο του Άρη Πετρούπολης, για τις κατηγορίες που προσάπτουν οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας. «Δεν με νοιάζει το παιχνίδι, αν το κερδίσω, πάρε το, κερδίστε το, πάρτε τους βαθμούς, αλλά μην μας κατηγορείται ότι χτυπήσαμε παίκτη σας. Μην το ξαναπείτε αυτό και ξαναλέω, πάρτε το, δεν μας νοιάζει!», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός σε έντονο τόνο.

ADVERTISING

Ο πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης ενημέρωσε τους διαιτητές πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί η ομάδα του. Ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να αρνούνται να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη και το παιχνίδι να κρίνεται στις αίθουσες του δικαστηρίου… Με μεγάλη αγωνία πλέον περιμένουμε το φύλλο αγώνα..

Για την ιστορία ο Αλμυρός μέχρι το 39′ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, με τα γκολ Ρέγιες (12′) και Καστελλιανάκη (22′), με τον Άρη να μειώνει με πέναλτι του Τσιλιγκίρη.

Δείτε εικόνες από την ένταση:

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ