Ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για τον Ατρόμητο!

Το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος μπορεί να μην τελεσφόρησε, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, άλλος ξένος επενδυτής βλέπει με καλό μάτι την εμπλοκή του στην ομάδα της Super League.

Μπορεί ο Τούρκος ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει στρέψει το βλέμμα του στον Βόλο, κάτι που παραδέχθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις και στον Ατρόμητο.

Ξένος επενδυτής, ο οποίος σχετίζεται επιχειρηματικά με την χώρα μας επιθυμεί να εμπλακεί και στο ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρώντας πως η ομάδα του Περιστερίου ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις που έχει θέσει προκειμένου να υλοποιήσει το πλάνο του.

ADVERTISING

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ωστόσο θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον, αλλά και η πρόθεση του για να επενδύσει στον σύλλογο. Μέσα στο μήνα αναμένονται οι πρώτες εκ του σύνεγγυς επαφές προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίστηκε διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος, ποσό που κρίθηκε χαμηλό προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Ως εκ τούτου, ο Τούρκος επιχειρηματίας εστίασε τις προσπάθειες του για να επεκτείνει τις ποδοσφαιρικές του επενδύσεις στον Βόλο.

 

 

sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ