Επικοινώνησε με το Μαξίμου για την προστασία των διαιτητών ο Μπαλτάκος

Ο Τάκης Μπαλτάκος παίρνει θέση υπέρ της στάσης των διαιτητών για την αποχή και ζήτησε από το Μαξίμου να πάρει μέτρα για την προστασία τους.

Χθες (5/12) υπήρξε επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, με το Μαξίμου μετά τα όσα έγιναν με τον Παπαπέτρου, με σκοπό να ζητήσει να ληφθούν μέτρα για την προστασία των διαιτητών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στηρίζει την στάση των διαιτητών και δεν φαίνεται διαθέσιμος να τους μεταπείσει να σφυρίξουν αυτήν την αγωνιστική. Θυμίζουμε ότι σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της ΚΕΔ με τους διαιτητές, στην οποία δεν πήγαν καν. Οι επαφές με το Μαξίμου θα συνεχιστούν μέσα στην ημέρα.

ADVERTISING

Ενημερώθηκαν ΕΛ.ΑΣ και UEFA για τις απειλές σε Παπαπέτρου

Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τις απειλές κατά της ζωής τόσο του ίδιου, όσο και των συγγενικών του προσώπων, ο Τάσος Παπαπέτρου.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής έχει ήδη ενημερώσει σχετικά την Ελληνική Αστυνομία, η οποία έχει λάβει μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα κάποια από αυτές.

Μάλιστα, το όλο θέμα έφτασε μέχρι την UEFA, εκπρόσωπος της οποίας φέρεται να επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να εκφράσει την απόλυτη στήριξη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο πρόσωπό του.

Πηγή Gazzeta.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ