Ένα εύθραυστο 14-2 που μπορεί να γίνει 13-3 υπέρ της επανέναρξης!

Αυτό που “βγήκε” απο την σημερινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής ήταν πως στη ψηφοφορία για υπέρ ή κατά της επανέναρξης, το αποτέλεσμα ήταν 14-2, με τη πλειοψηφία να τάσσεται κατά της επανέναρξης, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει και πράξη! 

Ουσιαστικά, είναι ένα εύθραυστο αποτέλεσμα, παρ’ ότι αγγίζει το 90%, καθώς ουσιαστικά με εξαίρεση 3 σωματεία, όλοι οι υπόλοιποι ξεκαθάρισαν πως εφόσον υποχρεωθούν τότε θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα!

Μόνο ο Γιούχτας, η Δαμάστα και ο Άρης Ρεθύμνου, ουσιαστικά τόνισαν πως δεν θα συμμετάσχουν με ότι και εάν αυτό επιφέρει στην ομάδα όπως για παράδειγμα υποβιβασμό, ενώ οι υπόλοιποι τάχθηκαν κατά αλλά ξεκαθάρισαν πως εφόσον αναγκαστούν να συμμετάσχουν, θα το κάνουν.

ADVERTISING

Επιπλέον, η Παλαιόχωρα ξεκαθάρισε πως αν της ζητηθεί, τότε θα αποφασίσει αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και σε συμμετοχή της, ενώ η Νεάπολη ξεκαθάρισε πως θα πάει με την πλειοψηφία.

Εφόσον λοιπόν η ΕΠΟ, οδηγήσει τις ομάδες στην επανέναρξη, τότε ουσιαστικά σίγουρα θα συμμετάσχουν απο τις 16 ομάδες οι 11 και θα μείνει ερωτηματικό η “στάση” που θα κρατήσει η Παλαιόχωρα.

Πάντως οι τρεις προαναφερόμενες ομάδες, ήταν ξεκάθαρες πως ανεξαρτήτως κόστους (υποβιβασμού ή μη) δεν θα συμμετάσχουν…

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί πως το ερώτημα δεν ήταν ένα, υπέρ ή κατά της επανέναρξης, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως το ερώτημα ήταν πρέπει ή όχι να επαναρχίσει το πρωτάθλημα και απαντούσαν με βάση το “πρέπει” και όχι με την… επιθυμία, όμως στο… φινάλε της συζήτησης, κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε στην “καταγραφή” του 14-2!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content