Απ. Παπακώστας: «Δική μου απόφαση να αποχωρήσω από τη Μινωική – Δεν θέλω να δημιουργήσω ίντριγκα» (vid)

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από τη Μινωική. ο Απόστολος Παπακώστας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το «Κ» το … ΚΑΛΟ» οπού μίλησε για την πορεία της ομάδας επί των ημερών του, το «διαζύγιο», αλλά και πολλά ακόμα.

Η συζήτηση ασφαλώς ξεκίνησε με τις εξελίξεις στον ΟΦΗ με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, με τον Απ. Παπακώστα να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στους «ασπρόμαυρους» τονίζοντας πως θεωρεί τον Λιθουανό έναν από τους καλύτερους τεχνικούς που έχουν περάσει από την ομάδα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε φυσικά στην αποχώρηση του από τη Μινωική αναφέροντας πως ήταν μία δική του απόφαση η οποία είχε παρθεί από την προηγούμενη Τετάρτη όταν είχε θέσει την παραίτηση του στη διοίκηση, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (2-2) το προηγούμενη Σάββατο.

ADVERTISING

Παρότι δεν συνεχίζει στην ομάδα, ο έμπειρος προπονητής μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο, Παναγιώτη Γιακουμάκη, λέγοντας πως το πλάνο που του παρουσίασε το περασμένο καλοκαίρι τον έπεισε να πάει στη «Μπάρτσα» «μέσα σε δέκα λεπτά», όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει.

Ο Απ. Παπακώστας αναφέρθηκε παράλληλα στο γεγονός πως η ομάδα επηρεάστηκε άμεσα από το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να δώσει εννιά ματς σε διάστημα τριάντα ημερών λόγω του θέματος του Μητρώου που καθυστέρησε πολύ την πρεμιέρα της Μινωικής στο πρωτάθλημα, κάτι που οδήγησε σε πολλούς τραυματισμούς και συσσωρευμένη κούραση.

Μάλιστα αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι πως βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με άλλες ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ, ένα πρωτάθλημα το επίπεδο του οποίου θεωρεί υψηλό. Ως αγαπημένη του ομάδα στο τοπικό έχρισε τον Ρούβα, με τον οποίο έχει περάσει σπουδαίες στιγμές στο παρελθόν. Με όμορφα λόγια μίλησε και για τον Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος του μετέδωσε το… μικρόβιο της προπονητικής από την κοινή τους παρουσία στο Ασήμι.

ADVERTISING

Κλείνοντας ο Απόστολος Παπακώστας είπε πως δεν θέλει να αναφερθεί περαιτέρω στην αποχώρηση του από τη Μινωική ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα μέσα στην ομάδα…

Δείτε το video:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ