«Να κάνουμε την συζήτηση, όταν ξέρουμε τους όρους»

Την άποψη του πως η σημερινή τηλεδιάσκεψη θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί μετά την γνωστοποίηση από τη διοργανώτρια αρχή των όρων του πρωταθλήματος και πως αναδιαμορφώνονται με τα νέα δεδομένα, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Γιάννης Μυλωνάκης.

Ο πρόεδρος της Χανιώτικης ομάδας, τόνισε στην τοποθέτηση του πως θα ήταν σωστό και φρόνιμο να γίνει αυτή η συζήτηση εφόσον γνωστοποιηθούν τα δεδομένα, όπως για παράδειγμα τι θα γίνει με το κόστος των τεστ και πως θα καλυφθεί, πόσες αγωνιστικές θα παιχτούν, όπως επίσης και τι θα γίνει ο πρώτος του πρωταθλήματος αλλά και ο τελευταίος, όταν απαντηθούν αυτά, τότε θα πρέπει να κληθούν να αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι τα σωματεία.

Ακόμα, ο ίδιος, ξεκαθάρισε πως η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εάν υποχρεωθεί να παίξει, θα το πράξει, ενώ εάν τον ρωτούσαν εάν θα πήγαινε αύριο την ομάδα σε προπόνηση ήταν αρνητικός, καθώς θα πρέπει να δούμε τις προϋποθέσεις πριν αποφασίσουμε…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content