Γ. Κοντάκης: «Δεν ήταν απλώς μία νίκη, ο 12ος άθλος του Ηρακλή ήταν»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κοντάκη μετά τη νίκη των Δειλινών επί του Αετού Ανωγείων.

Τα Δειλινά χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης έφτασαν πήραν μία πολύτιμη νίκη, την οποία ο Γιάννης Κοντάκης παρομοίασε με τον 12ο άθλο του Ηρακλή, δεδομένων των δυσκολιών που είχε να αντιμετωπίσει τη ομάδα του.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που καταφέρνουν να κρατούν ψηλά την ομάδα των Δειλινών, που είναι ζωντανή στο κυνήγι της 1ης θέσης.

ADVERTISING

Στη συνέχεια αναφέρεται στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Παλιανή, οπού η ομάδα του θα πρέπει να έχει την απαραίτητη σοβαρότητα για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά είπε:

«Η χθεσινή νίκη δεν ήταν απλώς μια νίκη, ο 12ος άθλος του Ηρακλή ήταν. Πετύχαμε μια υψίστης και κομβικής σημασίας νίκη και συνεχίζουμε να είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι της 1ης θέσης.
Παρόλα τα προβλήματα, και την πίεση οι ποδοσφαιριστές που είναι ενεργοί στο ρόστερ της ομάδας, ανταπεξέρχονται στις οποίες δυσκολίες συναντήσουν και κρατούν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο! Τους αξίζουν συγχαρητήρια!!

ADVERTISING

Ευελπιστώ και θέλω να πιστεύω για το καλό όλων μας να συνέλθουμε γρήγορα, να γυρίσουν όσοι λείπουν, και να αναλογιστούμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά τις ευθύνες που μας αναλογούν.

Πάμε την Κυριακή να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό και σοβαρό αντίπαλο, την ομάδα της Παλιανής, μια ομάδα κατά πολύ βελτιωμένη και πολύ πιο σοβαρή από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ευελπιστώ να εισακουστούν τα λόγια μου πολύ σοβαρά!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ