Γέφυρες-επιστροφής Σκύβαλου στον ΑΟΑΝ

Η ισοπαλία του ΑΟΑΝ με την Επισκοπή έφερε εξελίξεις στην ομάδα με τον Αντώνη Ανδρουλάκη να αποχωρεί από το σωματείο και τον Μανώλη Σκύβαλο να φαίνεται φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και η ισοπαλία κόντρα στην Επισκοπή στο κρητικό ντέρμπι έφερε εξελίξεις, αφού λίγες ώρες μετά το παιχνίδι η διοίκηση των μπλε ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας.

Η πρώτη επιλογή από τι φαίνεται για τον αντικαταστάτη του Ανδρουλάκη είναι ο Μανώλης Σκύβαλος, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τις τελευταίες ώρες έχουν συχνά επικοινωνία συζητώντας το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά μετά από μερικούς μήνες αργότερα που είχαν λύσει την συνεργασία τους.

ADVERTISING

Από τις δύο πλευρές φαίνεται να έχουν γεφυρώσει τις όποιες διαφορές που είχαν φέρει το διαζύγιο την περασμένη σεζόν και οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – Αποχαιρετάει ο Αντ. Ανδρουλάκης

Το εξ αναβολής παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά δεν αφήνει τον ΑΟΑΝ να έχει χρόνο για χάσιμο και έτσι η προπόνηση σήμερα θα γίνει από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενώ το παρών θα δώσει και ο Αντώνης Ανδρουλάκης ο οποίος θα αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές.

ADVERTISING

Στον ΑΟΑΝ μετά την ισοπαλία με την Επισκοπή γνωρίζουν πολύ καλά ότι το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά είναι μονόδρομος…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ