«Αρμόδια αρχή η ΕΠΟ, αυτήν θα ακολουθήσουμε»

Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που αποτελεί την διοργανώτρια αρχή και εφόσον ζητήσει επανέναρξη τότε θα το κάνει, αυτή είναι η θέση του Πόρου όπως μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο του κ. Ασσαριωτάκη στη τηλεδιάσκεψη των ομάδων του 10ου ομίλου.

Ο πρόεδρος του Πόρου, εξέφρασε την άποψη του πως θα ακολουθήσει τις οδηγίες της ΕΠΟ και όπως χαρακτηριστικά τόνισε «εάν μου πει να κατέβω, θα κατέβω, εάν μου πει να μην κατέβω, δεν θα κατέβω».

Η θέση της ομάδας του Πόρου ουσιαστικά είναι ξεκάθαρη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν εντάσεις μεταξύ του Πόρου με τον ΑΟΑΝ και τον Ηρόδοτο, οι οποίες όμως είχαν να κάνουν με «αιχμές» που άφησε η ομάδα του Αγίου Νικολάου για την στάση του Πόρου, ενώ από την άλλη ο Πόρος ξεκαθάρισε πως «δεν μας έχει βοηθήσει κανένας, για ποια ενότητα μιλάτε; Ο Ηρόδοτος μας κυνηγούσε 2 ημέρες για να πληρώσουμε που παίξαμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο του».

ADVERTISING

Ο Ηρόδοτος «απάντησε» μέσω του προέδρου κ. Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχουμε δώσει πάνω από 10.000€ για το γήπεδο μόνο φέτος, μόνο αυτό, τίποτα άλλο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content