«Ναι μεν αλλά…» από Αλμυρό

Θετικός με την επανέναρξη υπό προϋποθέσεις είναι ο πρόεδρος του Αλμυρού Μανώλης Βίστης και αυτό υποστήριξε στην τηλεδιάσκεψη του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, τονίζοντας πως δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να υποβιβαστεί η ομάδα σε περίπτωση μη συμμετοχή της.

Ο πρόεδρος του Αλμυρού, ήταν ενάντια σε οποιοδήποτε «δημοψήφισμα» υπέρ ή κατά της επανέναρξης, καθώς σε αυτή τη περίπτωση θα στοχοποιηθούν οι ομάδες, ενώ ανέφερε πως όπως φαίνεται τα έξοδα των ομάδων θα είναι μειωμένα ενώ και το κόστος των τεστ θα καλυφθεί από την πολιτεία.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως θα πρέπει να στηρίξουμε και τους ποδοσφαιριστές και να σταθούμε υπέρ της επανέναρξης ουσιαστικά αυτό σημαίνει στήριξη στους ίδιους.

ADVERTISING

Ακόμα, ξεκαθάρισε πως ο Αλμυρός δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις, όμως είναι σε διαδικασία συζητήσεων με διαγνωστικά κέντρα για την διενέργεια των απαραίτητων τεστ πριν αυτό συμβεί, καθώς όταν επιστρέψουν στο γήπεδο, θέλουν να το κάνουν τηρώντας στον απόλυτο βαθμό το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content