Με σεληνιασμένο Κουράκη πήρε την τέταρτη σερί νίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα καταφέρνοντας αυτή τη φορά να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Τυλίσου επικρατώντας με 4-1 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

03/12/2023 15:00
11η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Οι ασπρόμαυροι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά και αυτό τους οδήγησε άμεσα στο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που ήταν και το ζητούμενο για τον Βασίλη Πλεσίτη. Συγκεκριμένα στο 7′ ο Στρατάκης κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Τυλίσου κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως ο Κουράκης είχε διπλό δοκάρι. Η Τύλισος που παρά τις απουσίες στάθηκε καλά στο παιχνίδι, κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης με τον Μάτσα ο οποίος έκανε το 1-1.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ που συνέχισε να έχει τα ηνία του παιχνιδιού βρήκε γκολ που τον έβαλε μπροστά στο σκορ με τον Κορυάκη στο 39′ κάνοντας το 2-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός ξανά με τους ασπρόμαυρους να σημαδεύουν το δοκάρι για τρίτη φορά και πάλι με τον Κουράκη, ενώ για την Τύλισο χάθηκαν ευκαιρίες με Παπάζογλου και Μιχελουδάκη. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΠΑΟΚ πάτησε… γκάζι και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τον Κουράκη στο 81′ και 84′ κάνοντας το 4-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ