Άξιζε τη νίκη, έμεινε στο «Χ» ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας, αν και άξιζε τη νίκη, έμεινε στο 2-2 κόντρα στον Ιωνικό στο «Γεντί Κουλέ» διατηρώντας το αήττητο εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

03/12/2023 15:00
Super League 2 2023/24 - 10η αγωνιστική

ADVERTISING

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι, με τον Ζοάο Πέδρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ, με την υπόδειξη πάντως να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

Στο 13’ μια σέντρα του Νοικοκυράκη από τα αριστερά, κατέληξε στα χέρια του Χριστοδούδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ένα πλασέ του Οικονομίδη από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε ο Πρινιωτάκης.

Στο 25’ ο Γιούχτας ο οποίος ανέβασε την απόδοση του είχε καλή στιγμή, όταν από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Μπουτσάκης έστρωσε στον Μπρους, όπου με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

ADVERTISING

Ένα λεπτό αργότερα, μετά από κόρνερ του Νοικοκυράκη, ο Φαζός πήρε τη κεφαλιά, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στη συνέχεια μέσα σε τρία λεπτά ο Γιούχτας έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!

Αρχικά στο 29’, ο Μπουτσάκης εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα απ’ την μεγάλη περιοχή, ο Ροβίθης με ένα άγγιγμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για το 1-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα, κόρνερ Νοικοκυράκη, κεφαλιά Λιποράσε και 2-1!

Στο 36’ απείλησε ο Ιωνικός, με τον Ζάχαβι να πιάνει τη κεφαλιά και τον Πρινιωτάκη να μπλοκάρει. Στο 42’ μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Μπουτσάκη να εκτελεί ένα κόρνερ, τον Πολυχρόνη στη κίνηση να κάνει το σουτ λίγο πάνω από το δοκάρι!

ADVERTISING

Ο Ιωνικός στο 44’ ισοφάρισε, με πλασέ του Γιακουμάκη, με το 2-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με το παιχνίδι να είναι κλειστό. Πρώτη φάση στο δεύτερο στο 65’, ο Αλεξόπουλος με γυριστό σουτ έξω από τη περιοχή, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Νέα φάση στο 67’, με τον Νοικοκυράκη να στρώνει στον Πολυχρόνη, που σουτάρει με δύναμη έξω από τη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Στο 80′ τεράστια ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Μπρους να πατάει περιοχή, να κάνει το σουτ, η μπάλα στο δοκάρι! Στο 85′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Αρχανιώτες, όταν από σέντρα από τον Πολυχρόνη κεφαλιά του Αλεξόπουλου η μπάλα περνάει λίγο δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι.

ADVERTISING

Στο 87′ ο Ντε Βισέντι δοκίμασε ένα φάουλ, στην αγκαλιά του Πρινιωτάκη, με αυτήν την φάση να είναι και η τελευταία στο ματς, με τον Γιούχτα να αξίζει τη νίκη, ωστόσο έμεινε στην ισοπαλία με τους Νικαιώτες.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα:

    *Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε δύο (2) λεπτά
    ΔΗΜΟΦΙΛΗ