Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Μαραθώνας

Ο Μαραθώνας έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα καταφέρνοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο των Νέων Ηροδότου επικρατώντας με 4-1 στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής στα γήπεδα της ΕΠΣΗ. 

03/12/2023 11:00
8η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα μετά από σέντρα του Στρατηγάκη, ο Καράπαπας βρήκε άθελα του την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0 για τον Μαραθώνα.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Μάκη Λυκούδη, η οποία στο 16′ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Στρατηγάκης μετά από κόντρες βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ στην αριστερή γωνία έγραψε το 2-0. Οι Νέοι Ηροδότου θέλησαν να ξανά μπουν στο παιχνίδι και πίεσαν καταφέρνοντας στο 28′ να μειώσουν σε 2-1 με μακρινή εκτέλεση του Κουρουγκιαβούρη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο 38′ ο Μαραθώνας πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Στρατηγάκη να βρίσκεται ξανά στην περιοχή και με ωραία ατομική προσπάθεια και ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 3-1. Το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 40′ με τον Βατσινά να σεντράρει και τον Σινάνι να παίρνει ελεύθερος την κεφαλιά για το 4-1.

ADVERTISING

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους  να κρατάνε το προβάδισμα και να χάνουν μοναδική ευκαιρία για το 5-1 στο 60′ όμως η προσπάθεια του Τζαγκαράκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ