Εμφατικό πέρασμα από την έδρα της Γαρίπας για την Παλιανή!

Μια πολύ σπουδαία και συνάμα ευρεία νίκη κατάφερε να πάρει η Παλιανή η οποία επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 της Γαρίπας για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

02/12/2023 18:30
9η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, οι οποίες από το πρώτο λεπτό έδειχναν ότι θέλουν το τρίποντο για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Τελικά η Παλιανή ήταν αυτή που κατάφερε να βρει πρώτη δίχτυα στο 28′ με τον Χρήστο Φουντουλάκη να εκτελεί φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Γαρίπα ανέβασε τις γραμμές της προκειμένου να βρει γκολ ισοφάρισης και να ξανά μπει στο ματς, με αποτέλεσμα η Παλιανή να το εκμεταλλευτεί στην κόντρα επίθεση και να κάνει το 2-0 στο 65′ με τον Παντελίδη. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τρίτο τέρμα με τον Βιτσαρά σφραγίζοντας το… τρίποντο.

Το κερασάκι στην τούρτα αυτής της επιβλητικής εμφάνισης έβαλε ο Στέλιος Φουντουλάκης,  ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ