Ηττήθηκε η Κ15 του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό

Η Κ15 του ΟΦΗ δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με 0-3, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 10ο λεπτό, όταν ο Καραμπιμπέρης υποδέχθηκε ωραία τη μπάλα, έκανε το σουτ, με τον Κετένογλου να μπλοκάρει. Στο 20′ φάση διαρκείας στην άμυνα του ΟΦΗ, η μπάλα φτάνει στον Γορανίτη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Χρηστίδης βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το τελείωμα του ήταν κακό, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 28′ ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ, με κεφαλιά του Σιώζιου στο «Γ» τις εστίας του Κετένογλου.

ADVERTISING

Τέσσερα λεπτά αργότερα, καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, όταν από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, με τον Αντωνακάκη να παίρνει τη κεφαλιά, η οποία δεν βρήκε στόχο. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ένα σουτ του Χρηστίδη κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός αύξησε το προβάδισμα του, με τον Καραμπιμπέρη να εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας και να γράφει το 0-2. Στο 50′ ένα μακρινό σουτ του Στάβρε δεν βρήκε στόχο, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει πέναλτι στο 53′, το εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου, με τον Κετένογλου να αποκρούει εντυπωσιακά!

Στο 57′ ο Τσαλαπατανάκης σέντρα στον Αγγελόπουλο, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 0-3. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το παιχνίδι, είχε και άλλες ευκαιρίες με τον Αγγελόπουλο, με το τελικό σκορ να είναι δίκαιο, με βάση την εικόνα του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 0-3.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κ15 ΟΦΗ: Κετένογλου, Κλάδος (73′ Μαχλάς), Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης (73′ Κασσαπάκης), Πετούσης (58′ Ματθαιάκης), Αντωνακάκης (66′ Μολυμπάκης), Καραγιάννης, Στάβρε (58′ Κασσαπάκης)

Κ15 Ολυμπιακός: Λαγουμτζής, Σιώζιος, Τσαλαμπατανάκης (66′ Παναγόπουλος), Γορανίτης, Γούσιος, Μωησυιάδης, Αγγελόπουλος, Παπαγεωργίου (58′ Καρβέλας), Καραμπιμπέρης (58′ Κλωνάρης), Σεφερλής (70′ Μιχαηλίδης), Χρηστίδης (46′ Μαγλογιάννης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ