Εύκολα το εισιτήριο η Ανάληψη

Η Ανάληψη δεν δυσκολεύτηκε, επικρατώντας του Δία με 0-6 και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

29/11/2023 16:00
2η φάση - Κύπελλο ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Με το… καλημέρα η Ανάληψη άνοιξε το σκορ, όταν από ωραία ανάπτυξη, ο Όργκεστ έδωσε στον Κοκκινάκη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 4΄γύρισμα Κοζυράκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Γκούρο οριακά πρόλαβε, έκανε τη προβολή, άουτ η μπάλα.

Επόμενη φάση στο 26′, με τον Κοκκινάκη να κάνει τη σέντρα, τον Μουντράκη να παίρνει τη κεφαλιά, με δυσκολία σε κόρνερ ο Βασιλάκης. Νέα ευκαιρία για Ανάληψη, με τον Βλάχος μετά από φάση διαρκείας να κάνει τη προβολή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Δία.

Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα, όταν από ωραία προσπάθεια και κόψιμο του Γκούρο, ο Μουντράκης έκανε το σουτ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Ανάληψης.

ADVERTISING

Στη τελευταία φάση του πρώτου μέρους έγινε το 0-3, όταν από ωραία προσπάθεια και κόψιμο του Γκούρο, ο Μουντράκης ήταν εύστοχος για το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Στην επανάληψη, η Ανάληψη βρήκε και τέταρτο γκολ, στο 47′ όταν από σέντρα του Κοζυράκη, ο Γκούρο με προβολή πέτυχε το 0-4, ενώ ο Μηλάκης με διπλή προσπάθεια στο 62′, μετά από τρομερή μπαλιά του Μιχελακάκη, σημείωσε το 0-5.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Ζερβάκης στο 78′, με την Ανάληψη να παίρνει τη πρόκριση για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ