Πήρε τη πρόκριση και το χειροκρότημα η Φαιστός

Η Φαιστός είχε εύκολο έργο, επικρατώντας του Κόροιβου με 6-1, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, τόσους είχαν οι φιλοξενούμενοι, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν και εκείνοι με δέκα, κερδίζοντας το χειροκρότημα για την κίνηση τους, στο απόλυτο fair play

29/11/2023 15:00
2η φάση - Κύπελλο ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Η Φαιστός μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης με εκπληκτική πάσα βρήκε τον Άλλα, ο οποίος σκόραρε, για το 1-0.

Στο 12′ δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους, με τον Άλλα να κάνει την παράλληλα πάσα, τον Ντρέκα σε κενή εστία, να γράφει το 2-0. Τρίτο γκολ για τη Φαιστό δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά από ενέργεια του Ντρέκα, πάσαρε στον Γιάννη Παπαδάκη, όπου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο τέλος του ημιχρόνου η Φαιστός βρήκε και τέταρτο γκολ, όταν από λάθος γύρισμα αμυντικού, ο Άλλα διάβασε τη φάση, έκλεψε, πέρασε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία πέτυχε το 4-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, η ομάδα της Μεσαράς βρήκε και πέμπτο γκολ, με τον Φραγκιαδάκη να εκτελεί ένα φάουλ και την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Ντρέκα σέντραρε, με τον Γιώργο Παπαδάκη να είναι εύστοχος για το 5-0.

Στο 70′ ο Αντώνης Παπαδάκης με δυνατό σουτ πέτυχε το 6-0, με τον Κόροιβο να σκοράρει στο 73′ με τον Γκιαουράκη για το 6-1.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τη Φαιστό να παίρνει τη πρόκριση για την 3η φάση.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ