Οι καλύτερες άμυνες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ!

Σε πλήρη εξέλιξη και με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της σεζόν 2023-24 στα γήπεδα της ΕΠΣΗ.

Έχοντας φτάσει σχεδόν στον τελευταίο μήνα του 2023 το ???????????????????????????????????????? εντόπισε και σας παρουσιάζει τις ομάδες που έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα τους, συνεχίζοντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας στην κατηγορία που αγωνίζονται.

Στην Α1 ΕΠΣΗ, ο Ηρόδοτος συνεχίζει ασταμάτητος προς τον στόχο του, την κατάκτηση του τίτλου, έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής, ενώ πέρα από το εντυπωσιακό σερί του, έχει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και δεύτερη καλύτερη άμυνα σε όλο το τοπικό του Ηρακλείου με δύο γκολ παθητικό. Τα μοναδικό γκολ που δέχθηκε ήταν στην Τύλισο (1-2) και στην Γέργερη (1-2), κρατώντας μέχρι στιγμής το μηδέν εντός έδρας.

ADVERTISING

Στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, η Ανάληψη, μπορεί να γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από το Άλογο Μαλεβιζίου, ωστόσο έχει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, παραμένοντας στην κορυφή, έχοντας μόλις δύο τέρματα παθητικό, δεχόμενη γκολ στην ήττα από το Άλογο (1-0) και στο ματς με την Ομόνοια (1-7).

Στον δεύτερο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, τα Δειλινά, που βρίσκονται στην 2η θέση, στο -3 από το πρωτοπόρο Ασήμι έχουν την καλύτερη άμυνα του ομίλου με πέντε τέρματα παθητικό.

Στην Β1 ΕΠΣΗ, η εντυπωσιακή Χαραυγή, έχει με διαφορά την καλύτερη άμυνα, όχι μόνο του πρωταθλήματος, αλλά και σε όλες τις κατηγορίες, με μόλις ένα τέρμα παθητικό, στο παιχνίδι με τον ΟΦΑ και τη νίκη με 5-1.

ADVERTISING

Τέλος στην Β2 ΕΠΣΗ, το πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό, με πολλές ομάδες να διεκδικούν την κορυφή, με τα γκολ σε κάθε αγωνιστική να είναι πάρα πολλά, με την καλύτερη άμυνα σε αυτό το πρωτάθλημα να είναι του Μαραθώνα με 10 τέρματα παθητικό!

Αναλυτικά οι καλύτερες άμυνες στα τοπικά πρωταθλήματα:

ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΑΓΩΝΕΣ
Χαραυγή Β1 ΕΠΣΗ 1 6
Ηρόδοτος Α1 ΕΠΣΗ 2 10
Ανάληψη Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος 2 8
Δειλινά Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος 5 8
Ασήμι Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος 6 8
Ζαρός Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος 6 8
ΑΟΤ Α1 ΕΠΣΗ 6 10
Ρωμανός Α1 ΕΠΣΗ 7 10
ΟΦΑ Β1 ΕΠΣΗ 8 6
Ρούβας Α1 ΕΠΣΗ 8 10

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ