Ν. Κουρουθιανάκης: «Το να παίξεις σε 29 ημέρες, 9 παιχνίδια, θεωρώ ότι δεν το κάνει ούτε η Μάντσεστερ Σίτι» (vid)

Ο αρχηγός του ΑΟ Τυμπακίου, Νίκος Κουρουθιανάκης φιλοξενήθηκε στο «Κ» το… ΚΑΛΟ από τους Κώστα Μεταξάκη και Κώστα Παπαδόπουλο, μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του Τυμπακίου η οποία φαίνεται πως θα παλέψει για την κορυφή απέναντι στον Ηρόδοτο, παρότι ο ίδιος έχρισε ως φαβορί την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ως το φαβορί για τον τίτλο λόγω της εμπειρίας του. Ο «Κούρου» αναφέρθηκε στη μεγάλη πίεση που υπήρξε στην ομάδα αναφορικά με το θέμα του Μητρώου που ταλαιπώρησε πάρα πολύ τον σύλλογο τους προηγούμενους μήνες, ενώ αποκάλυψε και πως ο ίδιος δέχτηκε προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής, λέγοντας ωστόσο πως θα ήταν ο τελευταίος που θα έφυγε από τον ΑΟΤ.

Στη συνέχεια μίλησε για το φετινό ρόστερ της ομάδας με αρκετούς νεαρούς παίκτες, τους οποίους χαρακτήρησε εξαιρετικούς επαγγελματίες, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη δυσκολία των συνεχόμενων αγώνων στο ξεκίνημα της χρονιάς για τον ΑΟΤ, τονίζοντας πως ίσως με ένα κανονικό πρόγραμμα ο σύλλογος δεν θα είχε χάσει στον Κρουσώνα.

ADVERTISING

Η «ψυχή» του ΑΟΤ μίλησε για τις ομάδες – ρυθμιστές του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για το πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ρούβα.

Δείτε το σχετικό video:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ