Αδίκησε τον εαυτό του και έμεινε στο «Χ» ο ΠΟΑ

Ο ΠΟΑ έχοντας τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το 90λεπτο, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ελλοπιακό, μένοντας στο 1-1 στο Ατσαλένιο, σε ένα ματς που έχασε σωρεία ευκαιριών για να πάρει το «τρίποντο».

26/11/2023 14:00
12η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

    26' ΓΚΟΛ Μεγάλος Λεωνίδας
Καϊμακαμούδης Φώτης ΓΚΟΛ 67'    

ADVERTISING

Πρώτη επίσκεψη του ΠΟΑ στο 2ο λεπτό, με τον Μέμο να κάνει τη σέντρα σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 10’ ο ΠΟΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Νύκταρης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα μετά από φάση διαρκείας έφτασε στον Λουμπάκη, ο οποίος ανενόχλητος σε κενή εστία από τη μικρή περιοχή, αιφνιδιάστηκε, μην μπορώντας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τους Ατσαλενιώτες, όταν ο Βοργιάς από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ, ανενόχλητος, μπλόκαρε ο Κυριατζής. Ο ΠΟΑ ανέβασε την πίεση του, κερδίζοντας πολλά κόρνερ, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, δέχθηκε το 0-1, όταν από λάθος της άμυνας, έμεινε πίσω στο σκορ με τον Μεγάλο να σκοράρει, στην μοναδική φάση του Ελλοπιακού στο πρώτο μέρος.

Στο 31’ ένα μακρινό σουτ του Νύκταρη πέρασε άουτ, ενώ στο 35’ άγγιξαν οι γηπεδούχοι το 1-1, όταν ο Καϊμακαμούδης έκανε τη σέντρα, ο Μέμος ανενόχλητος πήρε τη κεφαλιά από τη καρδιά της περιοχής, πέρασε άουτ με αυτήν την φάση να είναι και η τελευταία στο πρώτο μέρος.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, ο ΠΟΑ πήγε να πληρώσει ένα δεύτερο λάθος, με τον Ριζάι να πατάει περιοχή, να κάνει το σουτ, η μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ικεότσα πήρε τη κεφαλιά, άουτ η μπάλα. Στο 55′ μοναδική ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Ο Σφυρογιαννάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Μέμος, ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, τεράστια επέμβαση από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 61′ σουτ του Νύκταρη έξω από τη περιοχή, πολύ καλό, νέα μεγάλη επέμβαση από τον Κυριατζή. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ στο 64′, όταν ο Μέμος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ικεότσα πήρε τη κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 67′ ο ΠΟΑ βρήκε το γκολ που άξιζε. Πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη, συρτή, η μπάλα πέρασε από όλους, στο δεύτερο δοκάρι ο Καϊμακαμούδης σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1!

Στη συνέχεια ο ΠΟΑ είχε την κατοχή, προσπάθησε να βρει το δεύτερο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται καλά, μην επιτρέποντας στους Ατσαλενιώτες να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση, με το σκορ να μην αλλάζει και τον ΠΟΑ να χάνει τους τρεις βαθμούς, σε ένα δικό του παιχνίδι, με βάση την εικόνα του στην αναμέτρηση.

ADVERTISING

ΠΟΑ
ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

65'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
74'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
85'

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ