Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στην Ελιά!

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα έφυγε με τεράστιο διπλό από την Ελιά, επικρατώντας με 1-0 του Ρωμανού, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ανοδική του πορεία.

25/11/2023 15:00
10η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    63' ΓΚΟΛ Σεραφειμίδης Μαρίνος

ADVERTISING

Η πρωτή καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 5ο λεπτό, όταν πλασέ του Κουράκη πέρασε λίγο άουτ. Ο Ρωμανός είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 15′ με την κεφαλιά του Κεφάκη να περνάει άουτ. Στο 21′ ο Ιπποκράτης Κομηνός απέιλησε με σουτ από το ύψος της περιοχής, που κατέλεηξε εκτός εστίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 26ο λεπτό, με τον Λυδάκη να υποδέχεται ωραία μέσα στην περιοχή, να γυρίζει όμορφα και να σουτάρει μόλις άουτ με το αριστερό.

Στο 34′ ο Καφούσης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με τον τερματοφύλακα του Ρωμανού να είναι σε ετοιμότητα. Η πρώτη προσπάθεια στην επανάληψη ήρθε στο 56′ με τον Παχάκη να σουτάρει άστοχα. Στο 60ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα εντός περιοχής πάνω στον Λυδάκη από τον Παρτάλη για προβολή στο κεφάλι. Ο Σεραφειμίδης ανέλαβε την εκτέλεση ο οποίος νίκησε τον Κασσωτάκη και έκανε το 0-1 στο 63′. Οι άνθρωποι του Ρωμανού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη του κ. Σαββούδη. Μεγάλη φάση για να κάνει το 0-2 είχε ο ΠΑΟΚ στο 73′ με τον Τζουβάρα να σουτάρει από πλάγια θέση και να σημαδεύει στο δοκάρι. Η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη είχε τεράστια στιγμή να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Μόντι στο 90′ κόπηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

Παρά τις προσπάθειες της ομάδας της Ελιάς μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε, με το σύνολο του Βασίλη Πλεσίτη να παίρνει μία τρίτη συνεχόμενη νίκη που ανεβάζει ακόμη περισσότερη τη βαθμολογική θέση, αλλά και την ψυχολογία της ομάδας του Κρουσώνα που δείχνει να είναι και πάλι εδώ μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην κατηγορία. Αντίθετα αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα του Ρωμανού που έχασε έδαφος από τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο.

ADVERTISING

Αλλαγές

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ