Μ. Κεφάκης: «Διψάμε για τέτοια ματς – Η αυτοπεποίθηση είναι ψηλά, δεν θέλουμε να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός»

Για το σπουδαίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μιχάλης Κεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε παράλληλα για την μέχρι τώρα πορεία του Ρωμανού και τους στόχους της ομάδας της Ελιάς.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρει για το πολύ καλό κλίμα και τον σχεδιασμό που οδήγησαν τον Ρωμανό σε αυτή την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Μιχάλης Κεφάκης τόνισε πως είναι ένα ντέρμπι, από αυτά διψάνε να δίνουν ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κομμάτι των ακαδημιών, αλλά και την υγεία που βγάζει η ομάδα της Ελιάς.

ADVERTISING

Για την πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Έχουμε παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα στους μέχρι τώρα αγώνες και έχουμε χτίσει ένα εξαιρετικό σερί με συνεχόμενες νίκες στις οποίες σκοράραμε πολλά γκολ και δεχτήκαμε μόλις ένα. Αυτό δεν ήρθε τυχαία, έχει να κάνει με τη δουλειά που γίνεται μέρα μέρα από την αρχή της χρονιάς, το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά και τις στοχευμένες μεταγραφές και τη σκληρή προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι.

Η αυτοπεποίθηση είναι ψηλά αλλά δεν θέλουμε να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός διότι έπεται πάρα πολύ δύσκολη συνέχεια».

Για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παραδοσιακά ισχυρές ομάδες της κατηγορίας.

ADVERTISING

Εμείς οι ποδοσφαιριστές διψάμε για τέτοια ματς και θεωρώ πως επειδή είναι και Σάββατο το παιχνίδι αρκετός κόσμος θα έρθει να το παρακολουθήσει από κοντά.

Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας διότι γνωρίζουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια αυτό που χρειάζεται για να κερδίσεις είναι πάθος δύναμη και ένταση. στοιχεία που εμείς βγάζουμε έτσι κι αλλιώς στους αγώνες μας»..

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του:

ADVERTISING

Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει να παρουσιάζει αυτή την υγιή εικόνα που δείχνει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Θέλουμε να πηγαίνουμε παιχνίδι παιχνίδι με στόχο τη νίκη και κάθε μέρα να είμαστε καλύτερη ομάδα από χτες.
Και μιας και μιλάμε για στόχους αξίζει να σταθώ και σε κάτι άλλο. Την πρώτη μέρα που έφτασα στο γήπεδο για να προπονηθώ με την ομάδα δεν έβρισκα να παρκάρω το αμάξι μου επειδή είχαν προπόνηση οι ακαδημίες!

Δεν υπάρχει πιο ευχάριστο πράγμα από το να βλέπεις την Ακαδημία σου να έχει εξελιχθεί τόσο πολύ μέσα στη τελευταία δεκαετία και να αριθμεί τόσα πολλά παιδιά και βέβαια να διαθέτει τόσο αξιόλογους προπονητές/εκπαιδευτές.
Αυτό πραγματικά το θεωρώ ένα πραγματικά σπουδαίο μακροπρόθεσμο στόχο που πέτυχε η ομάδα και ελπίζω να δούμε τα επόμενα χρόνια να βγαίνουν παίκτες και παιδιά με σωστή αθλητική παιδεία!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ