Χρ. Τσιακίρης: «Σημαντικό παιχνίδι – Η δύναμη που δίνει ο κόσμος μας είναι τεράστια»

Ο βοηθός προπονητή των Χανίων Χρήστος Τσιακίρης, παραχώρησε δηλώσεις για το ματς με το Αιγάλεω, αναφέροντας για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα για το «τρίποντο» κόντρα στο Αιγάλεω. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με το Αιγάλεω: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς η ομάδα μας είναι σε καλό διάστημα και καλό φεγγάρι αυτή τη χρονική περίοδο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, τις καλές εμφανίσεις τις διατηρούμε, η ομάδα παρουσίασε μέσα στην έδρα του Γιούχτα καλό πρόσωπο. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε για ακόμη μια φορά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλό αμυντικό πρόσωπο και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλουμε το μέγιστο για να πάρουμε τη νίκη».

ADVERTISING

Οι διαφορές ανάμεσα στο ματς με τον Γιούχτα και το παιχνίδι της Κυριακής: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό, όμως εμείς είμαστε καλά διαβασμένοι στο τακτικό κομμάτι, θεωρώ ότι έχουμε τις μέρες για να δουλέψουμε μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις τακτικές απαιτήσεις του αγώνα. Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό σε σχέση με αυτό του Γιούχτα, ένα παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι δεν θα έχει τόσο γρήγορο ρυθμό. Από κει και πέρα είμαστε έτοιμοι για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για τον κόσμο: «Η δύναμη που δίνει ο κόσμος είναι τεράστια, έχουμε την ικανότητα αυτή τη στιγμή να μπορούμε στα εντός έδρας να υποστηριζόμαστε από τον κόσμο μας, είναι πολύ θετικό αυτό, θα ήθελα να συμβαίνει αυτό σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα έχει δώσει την αφορμή για αυτό και τους καλούμε για ακόμη μια φορά να είναι συμπαραστάτες σε αυτό το δύσκολο έργο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ