Β. Βατσινάς: «Οικογενειακό κλίμα στον Μαραθώνα – Να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία»

Ο αρχισκόρερ του Μαραθώνα και της Β2 ΕΠΣΗ, Βασίλης Βατσινάς, μιλάει στο ???????????????????????????????????????? για τους στόχους της ομάδας των Καλεσσών και τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα.

Με 14 γκολ σε έξι παιχνίδια ο Βασίλης Βατσινάς έχει ξεκινήσει «καυτός» τη χρονιά, οδηγώντας τον Μαραθώνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σύμφωνα με τον ίδιο το κλειδί είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, καθώς όλοι μαζί δουλεύουν ώστε να έρθει ο μεγάλος στόχος της ανόδου.

Αναφερόμενος σε προσωπικό επίπεδο, ο έμπειρος φορ, τόνισε πως θέλει να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί για να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Στον Μαραθώνα το πιο σημαντικό είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί. Αυτό φαίνεται σε κάθε ματς που ο ένας παίζει για τον άλλο και όλοι μαζί κοιτάζουμε το συνολικό καλό της ομάδας, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας να καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον Μαραθώνα κατηγορία όπως του αξίζει.

Κύριος στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και αυτό προσπαθούμε κάθε Κυριακή. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, αυτό που θέλω είναι να σημειώσει όσο περισσότερα γκολ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ