Τα δώρα της Δαμάστας στον Νικηφόρο junior

Ο τεχνικός διευθυντής της Δαμάστας, Γιάννης Νικηφόρος, πριν λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο με τη σύζυγό του ένα υγιέστατο αγοράκι, με την ομάδα της Δαμάστας, να κάνει τα πρώτα δώρα στο νέο μέλος της οικογένειας.

Με πρωτοβουλία του Αντώνη Παπαδάκη, η ομάδα της Δαμάστας έκανε δώρο μία μικρή φανέλα όπου γράφει πάνω «Νικηφόρος Junior», ενώ στην μπροστινή πλευρά έχει το έμβλημα του «Χαμόγελου του Παιδιού». Παράλληλα, δόθηκε ένας φάκελος με ένα χρηματικό ποσό μέσα και μία ανθοδέσμη.

Η ενημέρωση της Δαμάστας: «Ζώντας υπέροχες στιγμές οικογενειακής θαλπωρής, ο Γιάννης Νικηφόρος και η σύζυγός του Κατερίνα Ντιγκάκη, έχουν υποδεχτεί εδώ και λίγες ημέρες στο σπιτικό τους, το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Το μωράκι τους, που ήρθε στη ζωή στις 14 Φεβρουαρίου, σκορπά χαμόγελα και γεμίζει αγάπη και ευτυχία τους γονείς του.
Γεμίζει όμως με ευτυχία και την οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας και με πρωτοβουλία του ηγέτη της ομάδας κ. Αντώνη Παπαδάκη και του Δ.Σ., δέχτηκε και τα πρώτα όμορφα δώρα από την ομάδα.
Πρόκειται για την πρώτη του φανέλα, η οποία είναι στα χρώματα της Δαμάστας και γράφει «Νικηφόρος Junior», ενώ στην μπροστινή πλευρά έχει το έμβλημα του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Μαζί με ένα φάκελο με ένα χρηματικό ποσό και μία ανθοδέσμη, τα όμορφα δώρα του ΑΟ Δαμάστας παρέλαβε για τον γιο του ο… χαζομπαμπάς Γιάννης Νικηφόρος από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ομάδας, Νίκο Ανδριαδάκη».