Πήρε τη πρόκριση ο Πήγασος!

Ο Πήγασος συνεχίζει την ανοδική του πορεία, αποκλείοντας την Ομόνοια με 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

22/11/2023 16:00
2η φάση - Κύπελλο ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Γκούρτσου Μουσταφά ΓΚΟΛ 9'    
Ζαμπετάκης Νικόλαος ΓΚΟΛ 47'    

ADVERTISING

Ο Πήγασος μπήκε μπροστά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με γκολ του Μουσταφά, με τη συνέχεια πάντως να μην προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στο 25’ ένα δυνατό σουτ του Μπαντούνα πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερο, ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Βασσάλου για τον Πήγασο.

Στο 27’ τρομερή ατομική ενέργεια του Μπαντούνα, πέρασε τους πάντες, έκοψε στη μικρή περιοχή, ωστόσο εκεί δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του για να την στείλει στα δίχτυα, με το πρώτο μέρος πέρα το γκολ, να μην έχει κάτι το ιδιαίτερο.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο Πήγασος βρήκε και δεύτερο γκολ με τρομερό πλασέ του Ζαμπετάκη στο «παραθυράκι» για το 2-0, με τους γηπεδούχους πλέον να βρίσκονται αγκαλιά με τη πρόκριση. Στη συνέχεια, η ομάδα της Εμπάρου διαχειρίστηκε το προβάδισμα της, με τις επόμενες φάσεις να καταγράφονται στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 82′ σουτ του Ζεππάτου, στην αγκαλιά του κίπερ της Ομόνοιας, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 83′ με τον Διαλυνά να πλασάρει στην κίνηση αλλά αστόχησε, ενώ ένα λεπτό αργότερα, σέντρα σουτ Γεωργαλή οριζόντιο δοκάρι, ο τερματοφύλακας προσπάθησε να μπλοκάρει δεν μπόρεσε, αλλά έδιωξαν όπως όπως οι αμυντικοί.

Στο 88′, φάση διαρκείας στα καρέ του Πήγασου με δυο διαδοχικά κόρνερ χωρίς όμως να καταφέρει η Ομόνοια να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τον Πήγασο να παίρνει το εισιτήριο για την 3η φάση του θεσμού!

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ