Μ. Πίτσος: «Με σκληρή δουλειά και χωρίς μεγάλα λόγια θα πετύχουμε τον στόχο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ερμή Ζωνιανών παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μηνάς Πίτσος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο ???????????????????????????????????????? μετά την οριστική συμφωνία του με την διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών, τονίζοντας πως με σκληρή δουλειά και χωρίς μεγάλα λόγια θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέλιο Κοζανίδη, ενώ αναφέρθηκε και  στο γεγονός ότι χρειάζεται λίγο χρόνο να δει την ομάδα προκειμένου να συνδυάσει την νοοτροπία του και το ταλέντο, ώστε να έρθουν οι νίκες.

ADVERTISING

Τα κλειδιά του Ερμή Ζωνιανών στον Μ. Πίτσο!

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχηθώ τα καλύτερα στον φίλο μου τον Στέλιο (σ.σ. Κοζανίδης), καθώς αφήνει την ομάδα σε μια θέση που δεν έχει χαθεί τίποτα και του εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια.

ADVERTISING

Θεωρώ με μεγάλη προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε. Θέλω να δω τις πρώτες ημέρες την ομάδα και μέσα από σκληρή δουλειά και χωρίς μεγάλα λόγια να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. 

Θέλω να κοιτάξω την ομάδα και να δουλέψουμε όσο προλαβαίνουμε όλοι μαζί, ώστε να καταφέρουμε να δέσουμε την νοοτροπία μας και το ταλέντο μας για να έρθουν οι νίκες. Έχουμε ματς κυπέλλου την Τετάρτη και την Κυριακή ένα δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ