Γιούχτας: Γενική είσοδος 10 ευρώ για το ματς με τον Ατρόμητο – Κάλεσμα στον κόσμο

Ο Γιούχτας με ανακοίνωση του καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Γιούχτα αλλά και του Ηρακλείου να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του Παγκρητίου στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο. 

Παράλληλα οι πράσινοι στην ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν το μέρος που θα δίνονται τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και την γενική τιμή εισόδου που είναι στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Η ΠΑΕ Γιούχτας καλεί όλο το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας, την Τετάρτη (22/11 , 15.00) δίνοντας το παρόν στις κερκίδες του Παγκρήτιου Σταδίου για το ιστορικό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Ο Γιούχτας δίνει έναν απ’ τους σπουδαιότερους αγώνες της ιστορίας του, κόντρα σε μια παραδοσιακή δύναμη της Super League.

ADVERTISING

Σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Γιούχτα θέλουν όλον τον κόσμο του Ηρακλείου δίπλα στην ομάδα έτσι ώστε να αποτελέσουν τον 12ο παίχτη σε ένα παιχνίδι γιορτή, για το Κρητικό ποδόσφαιρο.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Ο φίλαθλος κόσμος θα φιλοξενηθεί στην θύρα 11 του Παγκρήτιου σταδίου. Εισιτήρια του παιχνιδιού θα διατίθενται μόνο την ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο που βρίσκεται εξω απο την θυρα 11 το οποίο θα ειναι ανοιχτό από τις 13:00, ενώ η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ