Πανσερραϊκός: «Δώδεκα μποφόρ, όμως το στέγαστρο είναι ακόμη εδώ»

Ο Πανσερραϊκός ενημέρωσε τη Δευτέρα (20/11) ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποξήλωση του στεγάστρου στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τις προβλέψεις για την αντοχή του.

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20/11) με ανάρτηση ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποξήλωση του στεγάστρου στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Μάλιστα, με καυστικό τρόπο σχολίασε τις εκτιμήσεις που είχαν γίνει για την αντοχή του στεγάστρου και την επικινδυνότητά του, υποστηρίζοντας πως παρά την ένταση των ανέμων που έφτασαν στα 12 μποφόρ την Κυριακή (19/11), εκείνο συνέχισε να στέκεται εκεί, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

ADVERTISING

Το γήπεδο του Πανσερραϊκού συνεπώς δεν θα είναι έτοιμο για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, με την αλλαγή έδρας να είναι το επικρατέστερο σενάριο και το παιχνίδι να γίνεται στην Τούμπα.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ…

Μπορεί το Σαββατοκύριακο η ένταση των ανέμων να άγγιξε, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα 12 μποφόρ, ωστόσο το στέγαστρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών είναι ακόμη εδώ, αγέρωχο, αφήνοντας τα προβλήματα για άλλες εγκαταστάσεις και αντέχοντας περισσότερο από τις εκτιμήσεις. Λογικό…

ADVERTISING

Κατά τα άλλα, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 20/11 οι εργασίες αποξήλωσής του».

Πηγή Sport24.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.