Μεγάλο «διπλό» με Τριανταφύλλου για τις Ασίτες!

Ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Ασίτες στην έδρα της Γαρίπας στο ματς που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352784″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352784″]

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Σεραφειμίδη, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 15ο λεπτό η Γαρίπα έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Καστρινάκη, όμως και αυτουνού το σουτ πέρασε άουτ. Οι Ασίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να απειλήσουν την εστία του Κασαπάκη, χάνοντας σπουδαία στιγμή με τον Γιώργο Κοπιδάκη, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Η Γαρίπα συνέχισε να σπαταλάει ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τις Ασίτες να είναι αρκετά οργανωμένες στην άμυνα και να κρατάνε τον 0-0 ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Τριανταφύλλου βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στις Ασίτες, οι οποίες έχασαν αμέσως μετά μια ακόμα ευκαιρία, όμως ο Κασαπάκης δήλωσε παρών στην προσπάθεια εξ επαφής του Τριανταφύλλου.

Η Γαρίπα όσο περνούσε η ώρα ανέβαζεσε την πίεση της δημιουργώντας μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στα καρέ των Ασιτών,  όμως το σύνολο του Δημήτρη Χωματά το κράτησε μέχρι το φινάλε και έτσι πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη που την έφερε στους 8 βαθμούς…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352784″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P