Μ. Σουτζής: «Δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς – Άθλιος αγωνιστικός χώρος»

Οι δηλώσεις του Μανώλη Σουτζή στο ???????????????????????????????????????? μετά το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη βελτιώθηκε πολύ και λόγω μίας αδράνειας δεν έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Μανώλης Σουτζής αναφέρθηκε στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τον Αλμυρό ο οποίος ήθελε τη νίκη.

Αναλυτικά είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και υα μπορούσαμε να χάνουμε. Ο αντίπαλος θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα, είχε δύο τρεις καλές ευκαιρίες και εμείς κάναμε αρκετά λάθη, σε έναν βέβαια άθλιο αγωνιστικό χώρο. Πάντως με το δοκάρι στο τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσαμε να πάρουμε εμείς το προβάδισμα, χωρίς όμως να είμαστε καλοί.

ADVERTISING

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ελέγξαμε το ματς, βρήκαμε γκολ και είχαμε πλήρη έλεγχο στον ρυθμό του αγώνα. Σε μία αδράνεια η μπάλα μπήκε γκολ και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν βρήκαμε το γκολ που θέλαμε. Δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, καθώς θέλαμε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους πλέον τώρα θέλουμε να πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ