Νίκη – ανάσα για τον Ανθεστίωνα απέναντι στον Εργοτέλη

Ο Ανθεστίων πήρε μία νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη, επικρατώντας με 3-1 του Εργοτέλη σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ που έγινε στο Θραψανό.

19/11/2023 15:00
9η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα πήρε ο Ανθεστίωνας ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 του Εργοτέλη στο Θραψανό. Η ομάδα του Γιώργου Βλατά είχε την ουσία και την αποτελεσματικότητα ανοίγοντας το σκορ με τον Αουίντα στο 17ο λεπτό. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ανθεστίωνας βρήκε και δεύτερο τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρτάκη. Ο Ανθεστίων είχε κι άλλες στιγμές, κυρίως με τον Μπερνίκου, αλλά και του Κουτάντο στο πρώτο μέρος.

Από την άλλη σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Εργοτέλης έπαιξε το γνωστό του ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ένα σωρό ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε τα ατομικά λάθη και την αστοχία του για να γνωρίσει την ήττα στο Θραψανό. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δοκάρι με σουτ του Χότζα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαν αρκετές ακόμα προσπάθειες, με σουτ των Ντίσα, Κατσούρι και Τσαμαντιώτη, ενώ ο Ντίσα απείλησε ξανά με το κεφάλι έπειτα από σέντρα από τα αριστερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν η ίδια με τους Ντίσα, Φθενάκη, Τσαμαντιώτη και Βασιλάκη να απειλούν δίχως όμως αποτέλεσμα. Η ομάδα του Βασίλη Μπαστάκη μπόρεσε τελικά να μειώσει, όταν ο Ντίσα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σφακιανάκης, όμως ο Ανθεστίωνας με τη σέντρα μπόρεσε να σκοράρει ξανά για το τελικό 3-1 που σφράγισε την επιστροφή του συλλόγου του Θραψανού στις νίκες δίνοντας ένα τρίποντο – ανάσα, ενώ ο Εργοτέλης μένει και πάλι με άδεια χέρια, έχοντας να κρατήσει μόνο την εικόνα και τη δημιουργικότητα του, αλλά όχι το αποτέλεσμα.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ