Πλήγμα με Νέιρα

Ο Χουάν Νέιρα υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό υποκνημίδιο μυ κάτι που σημαίνει πως θα τον αφήσει εκτός δράση για περίπου ένα μήνα.

Ακόμη ένας… πονοκέφαλος για τον Γιώργο Σίμο, καθώς θα χάσει ακόμη έναν παίκτη του λόγω τραυματισμού, τον Χουάν Νέιρα, ο οποίος θα λείψει τις επόμενες εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ: «Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Juan Neira το μεσημέρι της Δευτέρας (22/2), μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό υποκνημίδιο μυ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (21/2) ματς έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Γιώργος Σουρνάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην περιοχή του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί αύριο (23/2) σε μαγνητική.

O Adrian Sardinero ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Θεραπεία έκαναν οι Απόστολος Γιάννου, Πραξιτέλης Βούρος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Vahid Selimovic, με τους Vajebah Sakor και Ricardo Vaz να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (23/2), στις 15:00 μετά το μεσημέρι».