Ηρόδοτος: Ο κέρβερος Ζαφείρης και το 75% των clean sheets

Ο Δημήτρης Ζαφείρης έχει αφήσει ήδη το αποτύπωμά του στον Ηρόδοτο, σε ποσοστό πάνω από το 75% η εστία του έμεινε απαραβίαστη και οι κυανόλευκοι απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής.

Ο Δημήτρης Ζαφείρης επέστρεψε στη Νέα Αλικαρνασσό μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες όπου και αξίζει να βρίσκεται…

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποτελεί τη βασική επιλογή των κυανόλευκων κάτω από τα δοκάρια και απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς με την απόδοσή του έχει προσφέρει βαθμούς στον Ηρόδοτο, ο οποίος έχει το απόλυτο στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής (Ο ΑΟΤ που έχει 7χ7 έχει ματς λιγότερο).

ADVERTISING

Σε αυτούς τους λίγους μήνες της παρουσίας του στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ο 29χρονος γκολκίπερ έχει συνολικά 8 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ εκ των οποίων οι κυανόλευκοι στα 6 ματς έχουν clean sheets.

Δηλαδή, σε ποσοστό πάνω από το 75% των αγώνων του Ηροδότου, η εστία του Ζαφείρη έμεινε απαραβίαστη, που δεν είναι μικρό πράγμα…

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πορτιέρε δέχτηκε γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Τυλίσου και στο ματς της 6ης αγωνιστικής στην Γέργερη κόντρα στον Ρούβα. Μάλιστα τα παιχνίδια αυτά έληξαν 1-2 υπέρ της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ