Εμφατικό «διπλό» στο Μαρτινέγκο για τον ασταμάτητο Ηρόδοτο!

Ο Ηρόδοτος επικράτησε του Εργοτέλη με 0-3 στο Μαρτινέγκο και συνεχίζει με το.. απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ!

12/11/2023 15:00
8η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    28' ΓΚΟΛ Φραγκουλάκης Μιχάλης
    30' ΓΚΟΛ Γαρεφαλάκης Κώστας
    66' ΓΚΟΛ Χίντρι Αλμπάν

ADVERTISING

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς στο 13ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν ψηλά, έκλεψαν την μπάλα, κάθετη Βεζιρτζόγλου από δεξιά μέσα στην περιοχή για τον Φραγκουλάκη, εκείνος έστρωσε για τον Νάκα, το δυνατό διαγώνιο σουτ του οποίου έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Μιράσι.

Στο 17′ καλή στιγμή για τον Εργοτελη. Πανέξυπνη κάθετη Φαϊτάκη για τον Ντίσα που γύρισε όμορφα το σώμα του και σούταρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Κορνάρου, μπλόκαρε ο Ζαφείρης. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο ένα λεπτό αργότερα, όταν από λάθος του Μιράσι, έδωσε στον Φραγκουλάκη, «λόμπα» του αρχηγού του Ηροδότου σε κενή εστία, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Στο 28′ ο Ηρόδοτος άνοιξε το σκορ. Όμορφη σέντρα Γαρεφαλάκη από δεξιά, ο Νάκας «τσίμπησε» την μπάλα μέσα στην περιοχή, τον ανέτρεψε ο Μαυροειδής, ο Μανδαλενάκης έδειξε την «άσπρη βούλα». Το πέναλτι εκτέλεσε δυνατά ο Φραγκουλάκης στην αριστερή γωνία του Μιράσι. που έπεσε σωστά αλλά ήταν αδύνατον ν’ αντιδράσει για το 0-1.

ADVERTISING

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ηρόδοτος βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν από τρομερό βολέ Γαρεφαλάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μιράσι για το 0-2! Στο 34′ καλή στιγμή για τον Εργοτέλη, δυνατό σουτ Μερκουλίδη έξω από την περιοχή, έδιωξε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Ζαφείρης.

Στο 42′ νέα καλή στιγμή για τον Εργοτέλη, όταν από κούρσα Φθενάκη από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ζαφείρη. Νέα ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» στο 45′ όταν από ωραίο μακρινό δυνατό σουτ Τσαμαντιώτη, έδιωξε εντυπωσιακά στο αριστερό του παραθυράκι σε κόρνερ ο Ζαφείρης.

Στην επανάληψη, πρώτη φάση για τον Ηρόδοτο, όταν από ωραία προσπάθεια Νάκα από δεξιά και σέντρα υπό πίεση, έβαλε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι ο Βεζιρτζόγλου αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα και έφυγε πλάγιο άουτ! Στο 53′ η φάση του αγώνα στο Μαρτινέγκο, όταν από σέντρα Τσαμαντιώτη από αριστερά, μονοκόμματο πλασέ στην κίνηση του Ντίσα, εκπληκτική απόκρουση του Ζαφείρη σε κόρνερ!

ADVERTISING

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, με τον Ντίσα να πασάρει στον Τσαμαντιώτη που μόνος από δεξιά έκανε το πλασέ, έκλεισε το οπτικό πεδίο και έσωσε ο Ζαφείρης. Στο 56΄απαντάει στις μεγάλες ευκαιρίες ο Ηρόδοτος. Πανέμορφος συνδυασμός των «μπλε» από αριστερά, γύρισμα Γαρεφαλάκη, δυνατό σουτ Φραγκουλάκη, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μιράσι.

Στο 66′ ο Ηρόδοτος «καθαρίζει» το παιχνίδι, όταν ο Αλμπάν Χίντρι που μόλις μπήκε ως αλλαγή «μυρίστηκε» το λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, «τσίμπησε» την μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-3. Στο 73′ κοντά στο 0-4 οι φιλοξενούμενοι, όταν από ασίστ Βλαχάβα, ο Βεζιρτζόγλου «έσκαψε» την μπάλα αλλά έσωσε ο Μιράσι.

Στο 85′ δυνατό σουτ Φραγκουλάκη με το αριστερό έξω από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια. Τέσσερα λεπτά αργότερα, γύρισμα Γκουγκα από αριστερά, δυνατό σουτ Τσαμαντιώτη,, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ζαφείρη. Τελευταία φάση του αγώνα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από σέντρα του Γκούγκα από τα αριστερά, ο Κορνάρος πήρε τη κεφαλιά άουτ η μπάλα.

ADVERTISING

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
58'
58'
58'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
71'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ