Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα ΕΠΣΗ: Προχωράει το… σχέδιο

Στην τελική ευθεία προς την υλοποίηση του βρίσκεται το Νέο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα ΕΠΣΗ μετά και τη σημερινή καθοριστική συνάντηση και απομένουν πλέον να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η ΕΠΣΗ υπενθυμίζουμε είχε προσκαλέσει τα ενδιαφερόμενα σωματεία να συμμετάσχουν στη σημερινή (6/10) συνάντηση, όπου εισακούστηκαν προτάσεις προκειμένου να μπορέσει το επόμενο διάστημα να οριστικοποιηθεί και η προκήρυξη όπου θα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα αυτή διοργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν το Αθλόπολις, το Λίντο, ο Εργοτέλης, ο ΠΟΑ, ο Ηρόδοτος, ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου, ο Πήγασος και η ακαδημία Candia Sport, ενώ πέραν των Ηρακλειώτικων ομάδων, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει ακόμα ΑΟΑΝ και Ολυμπιακός Ρεθύμνου και δεν έχει γίνει γνωστό εάν ενταχθούν και εκείνοι στη διοργάνωση και πως μπορεί να υλοποιηθεί καθώς ανήκουν σε άλλες ΕΠΣ.

Όσο αναφορά τη διοργάνωση, θα υπάρξει χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης, όπως ανέφερε στη σημερινή συνάντηση ο κ. Τζώρτζογλου τονίζοντας πως είμαστε σε καλό δρόμο στο κομμάτι αυτό, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (12/10) θα συζητηθεί εκ νέου το σχέδιο αναφορικά με το πρωτάθλημα αυτό και θα κληθούν εκ νέου να συναντηθούν για να διεξαχθεί η κλήρωση αλλά και για να διευθετηθούν οι τελευταίες… λεπτομέρειες.