Πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη Θράκη ο ΟΦΙ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έφτασε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από όπου θα μεταβεί οδικώς στη Ξάνθη για να αγωνιστεί με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Ιεράπετρας δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη Θράκη, κάτι που θα κάνει αύριο (21/02), για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «ασπρόμαυρων»: «Aεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη ταξίδεψε σήμερα Σάββατο πρωί στις 9.00 η αποστολή του ΟΦΙ και από εκεί οδικώς μεταβαίνει αυτήν την ώρα στην Ξάνθη όπου αύριο Κυριακή στις 14.45 αντιμετωπίζει την τοπική , ομώνυμη ομάδα.

ADVERTISING

Η Θράκη ήταν η μοναδική γεωγραφική περιφέρεια στην οποία δεν είχε αγωνιστεί ποτέ ως τώρα ο ΟΦΙ , αύριο θα γίνει και αυτό.

Παρά τις δεδομένες ποικιλότροπες δυσκολίες του αγώνα ο ΟΦΙ θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα , όπως κάνει πάντα , ανεξάρτητα αν μέχρι τώρα δεν τα καταφέρνει καλά σε αυτό το πρωτάθλημα.

Η αποστολή του OΦΙ είναι η εξής : Χρ. Αθανασόπουλος, Ι. Μανουσάκης, Ι. Πριόνας, Α. Μασουέρο, Γ. Σμίλτος, Μ. Καψάλης, Εμμ. Περδίκης, Ε. Χιντζίδης, Ο. Χατζητερζόγλου, Κ. Λεμονής, Κ. Τεγούσης, Π. Αρναούτογλου, Β. Βογιατζής, Α. Φουάσης, Δ. Γκίνη, Μπαράτα, Κ. Κούστα, Γ. Αποστολίδης, Ντάλα Κόστα, Φ. Κόντσι, Κ. Χατζηπιρπιρίδης.

ADVERTISING

O αγώνας μεταδίδεται από την ΕΡΤsport 3».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content