Άνετο τρίποντο για τους Κουνάβους

Οι Κουνάβοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και μπόρεσαν να φτάσουν εύκολα στο τελικό 5-0 με αντίπαλο το Μαρτινέγκο.

29/10/2023 15:00
3η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Η ομάδα των Λευτέρη Ευδαίμων και Κώστα Μπορδούβαλη κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα, επιβάλλοντας τον δικό της ρυθμό, δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στο νεανικό σύνολο του Παναγιώτη Κορδονούρη.  Το σκορ άνοιξε με τον Πολίτη στο 27ο λεπτό και οι γηπεδούχοι κατάφερεαν στο… καπάκι να βρουν και δεύτερο τέρμα με τον Βιολάκη ένα λεπτό μετά. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος οι Κουνάβοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Μακράκη, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο.

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην επανάληψη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων», με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ακόμα δύο γκολ. Ο Καρούζος έκανε το 4-0 στο 58′. ενώ λίγο πριν το τέλος ο Βιολάκης έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Ήταν ακόμα μία πειστική εμφάνιση και νίκη για τους Κουνάβους μετά από αυτή κόντρα στον Ηρακλή Νιπιδιτού, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, την ώρα που το Μαρτινέγκο δείχνει πως ακόμα θέλει δουλειά.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ