Το πλάνο «βλέπουμε» προβληματίζει τις ομάδες

Νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν, δόθηκε το «πράσινο φως» για την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Γ Εθνικής, δημιουργώντας προβληματισμούς στους ανθρώπους των ομάδων, καθώς δεν έχουν πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που έχουν, έτσι ώστε ανάλογα να… πράξουν.

Αυτό που «βγαίνει» από την πλειοψηφία τουλάχιστον των ομάδων του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, είναι ότι αναμφίβολα είναι θετική εξέλιξη η επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, όμως για να μπορέσει αυτό να λειτουργήσει θετικά και για τις ομάδες, θα πρέπει να έχουν ένα ξεκάθαρο πλάνο!

Πλάνο που τουλάχιστον στη παρούσα φάση δεν υπάρχει, καθώς κανένας δεν γνωρίζει πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με το κόστος των εβδομαδιαίων τεστ που είναι υποχρεωμένες να κάνουν οι ομάδες για να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ADVERTISING

Τα θέματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν και μάλιστα άμεσα, για να μπορέσουν να κάνουν και τον σχεδιασμό τους οι ομάδες, είναι τα παρακάτω και σε αυτά, συμφωνεί η πλειοψηφία των ομάδων του 10ου ομίλου:

  • Πότε θα ξεκινήσει και πότε θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα;
  • Με ποια προκήρυξη θα διεξαχθεί;
  • Ποιος θα αναλάβει το κόστος των τεστ;

Ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεων…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content