Με σημαντικές απουσίες αλλά και πίστη για τη νίκη το Άλογο Μαλεβιζίου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άλογου Μαλεβιζίου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Δία έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη μετά το διπλό την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στους Νέους Αλμυρού, έχει πάρει ψυχολογία και στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο… τρίποντο που θα την ανεβάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός δούλεψε μέσα στην εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές του τις αδυναμίες που εντόπισε στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και έχει την πεποίθηση ότι θα διορθωθούν αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Δία το απόγευμα της Κυριακής.

ADVERTISING

Το Άλογο Μαλεβιζίου θα παραταχθεί με πολλές απουσίες, καθώς θα απουσιάζουν οι Πυτικάκης, Κατσελής, Φουκάκης, Σημαιάκης και Σακλαμάκης, κάτι που αναγκάζει τον έμπειρο τεχνικό να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ωστόσο ο ίδιος είναι σίγουρος για όλους τους παίκτες του ρόστερ και ευελπιστεί ότι θα βοηθήσουν άπαντες, ώστε η ομάδα να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ