Νικ. Σουργιάς: «Είναι από τις ημέρες που φεύγουμε γεμάτοι από το γήπεδο»

Την ικανοποίησή του τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την απόδοση εξέφρασε ο Νίκος Σουργιάς μετά τη νίκη του Γιούχτα επί του Παναθηναϊκού Β’.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε μεταξύ άλλων: «είναι από τις ημέρες που φεύγουμε γεμάτοι από το γήπεδο, έχουμε κάνει ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο που ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι, πετύχαμε γκολ, δημιουργήσαμε αρκετές τελικές, υψηλό ποσοστό κατοχής, θεωρώ ότι θα έπρεπε σε τέτοιους είδους παιχνίδια, με τόσες καταστάσεις θα έπρεπε να το έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη έγινε ένα διαφορετικό παιχνίδι, μας έβαλε προβληματισμούς ο Παναθηναϊκός παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να απειλούμαστε ιδιαίτερα, δώσαμε περισσότερο βάρος στη διαχείριση του παιχνιδιού και στο τέλος της ημέρας νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και για την απόδοση και για το αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και δουλειά τη συνέχεια, που προμηνύεται δύσκολη για εμάς, να συνεχίσουμε με ρεαλισμό και βήμα-βήμα να βελτιωνόμαστε και σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε πράγματα, πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, είναι από τις ημέρες που δεν υστέρησε κανείς, προσπάθησαν όλοι.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο σε μία ιδιαίτερη μέρα, βοήθησε, στήριξε και τους ευχαριστούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ