Εθελοντική αιμοδοσία με την συμμετοχή του Ηροδότου!

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος γνωστοποίησε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο διαγνωστικό κέντρο Ηρόδοτος στην Ν. Αλικαρνασσό.

Η ανακοίνωση: Οι έννοιες της κοινωνικής προσφοράς και δημόσιας υγείας συμβαδίζουν με τον αθλητισμό. Έτσι και ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ αποδεικνύοντας εμπράκτως την κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει τον σύλλογο, θα δώσει το παρών και σε αυτήν την εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας ένθερμα αυτήν την πράξη αλληλεγγύης και ελπίδας προς τον συνάνθρωπο, ειδικά σε τόσες δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας. Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και η αιμοδοσία αποτελεί μία ουσιαστική ευκαιρία να βοηθήσουμε κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη.
🙏 Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος στην Ν.Αλικαρνασσό από τις 09:30 πμ έως 13:30 μμ, με την υποστήριξη της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, με το μήνυμα ”ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ'”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content