Πήρε αυτό που άξιζε η Μινωική με σπουδαία ανατροπή επί των Μοιρών!

Η Μινωική με σπουδαία ανατροπή, έχοντας μεταξύ άλλων τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι, επικράτησε των Μοιρών με 2-1 και συνεχίζει με νίκη στο πρωτάθλημα! 

28/10/2023 16:00
6η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 18, όταν από γύρισμα, ο Κουρουγκιαβούρης, ο οποίος είχε περάσει τρία λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι στη θέση του Περογαμβράκη, που τραυματίστηκε, έκανε το σουτ στη κίνηση, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 19′ ένα δυνατό σουτ του Ανδρεαδάκη, η μπάλα στο δοκάρι! Στη συνέχεια ο ρυθμός πάγωσε, με τις Μοίρες ωστόσο να βρίσκει γκολ στο 34′ όταν μετά από κόρνερ Παπαδάκη, ο Παπαδομιχελάκης στην καρδιά της άμυνας έκανε το 0-1 με κεφάλια!

Δεύτερο δοκάρι για τη Μινωική με απευθείας φάουλ του Μαγάκη, ενώ στο 41′ καλή στιγμή για τις Μοίρες, με φάουλ του Ηλιάκη να περνάει λίγο άουτ. Στο 43′ ένα σουτ του  Ανδρεαδάκη έξω από την περιοχή δύσκολα ο Δανδάλης, ενώ ένα νέο σουτ του Κυριακάκη έδιωξε ο Δανδάλης, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 0-1.

Στην επανάληψη, η Μινωική ζήτησε πέναλτι στο 53′ για χέρι μέσα στη περιοχή σε σουτ του Ανδρεαδάκη, όμως ο ρέφερι έδειξε «παίζεται», ενώ στο 55′ τρίτο δοκάρι για Μινωική σε διαγώνιο σουτ του Κυριακάκη! Στο 61′ η Μινωική κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σταυρουλάκη από τον Φανουράκη, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Ανδρεαδάκης, με τον Δανδάλη να αποκρούει, στην επαναφορά πήρε το ριμπάουντ, νέα μεγάλη επέμβαση του κίπερ των Μοιρών!

ADVERTISING

Στο 73′ η Μινωική βρήκε το γκολ που της άξιζε με τον Σταυρουλάκη με τρομερό μακρινό σουτ να κάνει το 1-1, ενώ στο 80′ ένα σουτ του Κουρουγκιαβούρη, έδιωξε ο Δανδάλης! Στο 88′ η Μινωική έκανε την ολική ανατροπή, με τον Κουρουγκιαβούρη να σκοράρει μετά από απίστευτη πάσα του Μαγάκη!

Στο 90′ οι Μοίρες ζήτησαν πέναλτι για χέρι μέσα στη περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται», με το σκορ να μην αλλάζει και τη Μινωική να παίρνει μια δίκαιη νίκη με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ