Σοκ με Γ. Δασκαλάκη στο Ασήμι – Ερωτηματικό ο Χατζάκης

Την προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων ολοκλήρωσε το Ασήμι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το Ασήμι μετά την ισοπαλία με την Γαρίπα, θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα, ώστε να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο το έργο του μόνο εύκολο που δεν θα είναι, καθώς έχει να αγωνιστεί σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Αετός Ανωγείων.

Ο Νίκος Φανουράκης γνωρίζει καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης και όλη την εβδομάδα δούλεψε με τους παίκτες του τα τελειώματα φάσεων, αλλά και τα αμυντικά κενά που δημιουργούνται, προκειμένου το Ασήμι να φύγει με το τρίποντο από το Γάζι.

ADVERTISING

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον έμπειρο τεχνικό, καθώς στην προπόνηση ο Γιώργος Δασκαλάκης έσπασε το πόδι του και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται να πάρει καιρό, αφού ίσως χάσει και το υπόλοιπο της χρονιάς.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί ξανά η συμμετοχή του Τίτου Χατζάκη, ο οποίος υπηρετεί την πατρίδα και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ