Ερωτηματικό ο Καλεμάκης – Εκτός ο Κουτσογιαννάκης!

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ρούβα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ηρόδοτο το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ.

Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Ηρόδοτο θέλει ο Ρούβας, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΝΟΜ εκτός έδρας με 1-0.

Ο Νίκος Τσερεβελάκης δούλεψε όλη την εβδομάδα στις αδυναμίες που έβγαλε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, ενώ έδωσε μεγάλη βαρύτητα στα τελειώματα φάσεων, αφού δεν θέλει να ξανά δει την ομάδα του να σπαταλάει πολλές ευκαιρίες, καθώς παίζει με έναν δύσκολο αντίπαλο.

ADVERTISING

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τον μόνιμα τραυματία Τσατσάκη, αλλά και τον τιμωρημένο Κουτσογιαννάκη, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο ματς με τον ΠΑΝΟΜ.

Την τελευταία στιγμή μάλιστα θα κριθεί η συμμετοχή και του Καλεμάκη, ο οποίος για προσωπικούς λόγους ίσως απουσιάσει από το μεγάλο παιχνίδι. Στον Ρούβα πιστεύουν στην ομάδα και θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΝΟΜ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ