Ν. Σουτζής: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα – Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά»

Για το ιδιαίτερο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, αλλά και το εξαιρετικό ξεκίνημα του ΑΟΤ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Νίκος Σουτζής.

Ο ικανός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εκείνον, καθώς ο Ποσειδώνας είναι η ομάδα της γειτονιάς του και η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι αποκλειστικός στόχος είναι να συνεχιστεί το σερί αήττητων παιχνιδιών, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση για το τρομερό ξεκίνημα και το καλό ποδόσφαιρο που δείχνει ο ΑΟΤ μέσα στο γήπεδο.

ADVERTISING

Για το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα είπε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα συναισθηματικά, καθώς ο Ποσειδώνας είναι η ομάδα που ξεκίνησα προπονητικά, είναι ομάδα της γειτονιάς μου και θα είναι παράξενο για εμένα. Αυτά πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη όμως μέσα στο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι και το ζητούμενο, ώστε να δώσουμε συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Με την συγκεκριμένη ομάδα θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Στόχος μας είναι η νίκη και μόνο αυτή».

Για το εκρηκτικό ξεκίνημα του ΑΟΤ ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα με θετικά αποτελέσματα και καλό ποδόσφαιρο. Στόχος είναι να υπάρχει αυτός ο καλός ρυθμός  σε όλες τις αναμετρήσεις και παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια και τον φόβο της κούρασης ευελπιστώ οι ποδοσφαιριστές μου να ανταποκριθούν σε αυτό και στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ